19 Oct 2011

SC#3 │ Pasta #2: salmon & courgettes

This is a really easy recipe, but so, so good! You'll feel like a proper chef. And, you've got your fish, your dairy, your veggie and your pasta! ;)


Ingredients:
- pasta
- soft cheese, 2-3 tbsp (eg Philadelphia)
- smoked salmon trimmings, about 60g (always buy those, it's way cheaper!)
- half a courgette, no need to peel it
- salt, pepper

Start cooking the pasta. Cooking time for pasta is about 15mns (at least for me...)
Slice the courgette quite thinly. Cook it in a pan without adding any oil or butter. When it starts getting slightly brown, reduce the heat and add the cheese. Season.
When the pasta's ready, drain it, pour the courgette and cheese mix on top of it, and add salmon trimmings. Enjoy!



Ingrédients :
- pâtes
- la moitié d'une courgette, pas besoin de l'éplucher
- fromage frais type Saint Moret, 2-3 càs
- chutes de saumon fumé, environ 60g (les chutes c'est beaucoup moins cher !)
- sel, poivre

Faire cuire les pâtes. Je fais cuire les miennes environ 15mn.
Pendant ce temps, couper la courgette en fines tranches. Faire cuire dans une poile sans ajouter d'huile ou de beurre. Quand la courgette commence à dorer, réduire le feu et ajouter le fromage. Assaisonner. Quand les pâtes sont cuites, les égoutter, et les servir recouvertes du mélange, en ajoutant le saumon par-dessus. Bon appétit !

1 comment:

  1. Essayée avec de la crème fraîche à la place du fromage, pas mal du tout :)

    ReplyDelete